Hívjon minket! +36 30 990 4787
Ügyfélszolgálat: minden nap 7-21-ig

Költöztetés 

 

Vállaljuk lakások, albérletek, családi házak, irodák, raktárak komplett költöztetését Budapesten, és Magyarország szerte.
Igény esetén vagy amennyiben szükség van rá vállaljuk a bútorok szét- és összeszerelését a költözés során, illetve biztosítani tudunk ehhez szükséges dobozokat és csomagolóanyagokat egyaránt.
Autóink minden költözéshez szükséges eszközzel felszereltek (szerszámok, hevederek, fóliák, pokrócok, stb.).
A nap 24 órájában állunk az ügyfeleink rendelkezésére könnyen számítható árainkkal.
Munkánkra garancia a több ezer elégedett ügyfél mellett az Alianz Hungaria biztosítónál lévő 10 millió forintos fedezetű rakománybiztosításunk.

Speciális szolgáltatásunk túlsúlyos tárgyak szállítása /pl. zongora, pianínó, páncélszekrény.

 

Gördülékeny költöztetés Budapesten!

költöztetés Budapesten Költözni sosem egyszerű, még annak sem, aki már többször végigment ezen a folyamaton. Fontos, hogy találjunk egy olyan megbízható céget, ami segít a gördülékeny lebonyolításban, illetve, ami mindent az előre megbeszéltek szerint visz véghez. Ha Ön pont ilyet keres, a legjobb helyen jár, hiszen csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a költöztetésben Budapesten!

A költöztetést Budapesten korszerű, jól karbantartott eszközökkel végezzük, munkatársaink pedig készséggel segítenek mindenben. Ha minket hív, biztos lehet benne, hogy időben érkezünk a megbeszélt helyszínre, megfelelő kapacitású járművekkel. Kollégáink mindent megtesznek azért, hogy a rájuk bízott bútorok és más tárgyak ne sérüljenek meg, hiszen tudjuk, hogy ügyfeleink csak így fognak legközelebb is hozzánk fordulni.

Ha megbízható cégre van szüksége a költöztetéshez Budapesten, ne habozzon, keressen fel minket! Kérje ajánlatunkat még ma, ehhez a megadott elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk!

 

 

 

 

Elkötelezettségünk:
 
Honlaptérkép:
Elérhetőségek:
 

Butor Tefu Bt.
HUNGARY - 1044, Budapest, Hárfa u. 9. fszt. 3.
Tel. +36 30 990 4787
e-mail: butortefu@gmail.com

Impresszum és tárhelyszolgáltató adatok

Telefon:+3630 / 990-4787
E-mail:butortefu@gmail.com
Elérhetőségek