Hívjon minket! +36 30 990 4787
Ügyfélszolgálat: minden nap 7-21-ig

Tanácsok költöztetéshez

1. MEGRENDELÉS:
Szállítás előtt legkésőbb 2-3 nappal az Önök érdekében is, hogy az Önök által választott időpontban biztos legyen szabad kapacitásunk. Mivel több autóval rendelkezünk általában néhány órán belül tudunk biztosítani járművet.  Pianínó, zongora, páncélszekrény szállításáért súlypénzt számítunk fel. A munkafelvételkor ennek az árait ismertetjük Önnel. Más munkáért, pl. (bútorfelhúzás) nem kell felárat fizetnie. Ebben az esetben azt kell mérlegelni, hogy emberileg és biztonságtechnikailag megoldható-e a feladat. Ilyen jellegű munkáknál a felelősség Önt terheli. ELŐKÉSZÜLETEK:
BEHAJTÁS, PARKOLÁS, LIFT HASZNÁLAT, CSOMAGOLÁS 

2. DOBOZOLÁS, CSOMAGOLÁS
A költözés megkezdése előtt minden dobozt, zsákot, csomagot zárjon le. Lehetőség szerint számozza meg őket, és a költözés végén ellenőrizze csomagjai számát és sértetlenségét.  Személyes értékeit, mint készpénz, ékszer, óra, hitelkártya tartsa magánál vagy zárja el. Ne csomagolja be az ilyen jellegű értékeket, mert nem tudunk felelőségget vállalni érte.

A későbbi félreértések, problémák elkerülése érdekében, kérjük, ellenőrizze át a fontos értékeit, hiszen tudjuk a bizalom alapja a biztonság. Dobozai, személyes értékei meglétét ellenőrizze, különösen nagy figyelemmel a nagyobb értékekre. (pl. hordozható elektronika, videokamera, fényképezőgép, laptop, mobil telefon)

A csomagolásra mindig írja rá a tartalmát, írja rá, ha törékeny, folyékony, érzékeny a terhelésre a doboz vagy zsák tartalma. Ez nem csak Önnek segít a dolgainak utólagos megtalálásában, de a nem kívánt káresemények valószínűsége is csökkenthető. Mindig jelezze, ha törékeny van a csomagban!
Könnyű holmit nagy dobozba, vagy zsákba csomagoljon (ruha, ágynemű, stb.), nehéz holmit kis dobozba rakja (könyvek, fémedények, gépek stb.). Amit mégsem tudott becsomagolni arról mi gondoskodunk.

Növény szállítása esetén a költöztetés előtti napon mellőzzék a locsolást, hogy a virágföldből kifolyó víz ne áztassa el a többi csomagot, illetve ne szennyezze be a házat/lakást. Téli szállítás esetén a növényeket is óvni kell pl. a hidegtől, széltől!
A mosógépből a vizet engedjék ki, a hűtőt érdemes kiüríteni és leolvasztani, mert a szállítás során a kifolyó víz eláztatja a csomagokat, a szállítókat, illetve a házat/lakást.     

 

A költözés hosszát nagyon sok, rajtunk kívülálló dolog befolyásolja. Ilyen például a parkolási lehetőség (Önnek kell biztosítania), Ön hogy csomagolt össze, lift van-e, és használható-e, folyosó, illetve bútorok mérete, jellege stb. Az utcán történő fel, illetve lepakolásnál, valaki(k) a családból, illetve ismerősi körből legyen(ek) jelen, mert így megakadályozhatjuk hogy idegenek a kocsiról, lift elől, illetve mellől lophassanak. Ha Ön ezt nem tudja biztosítani, akkor lassul a költöztetés menete, hiszen így egy csomagja sem eshet ki az embereink látószögéből.

Elsőként a városi fuvarozás - költöztetés leginkább érintő néhány témára hívnánk fel a figyelmet. Elsőként az egyik legfontosabb kérdés az áruszállítás megkezdése pillanatában merül fel, a megfelelő parkolóhely biztosítása.
Lehetőség szerint a rakodási helyszínhez minél közelebb próbáljunk parkolóhelyet 
foglalni, ezt saját gépkocsival illetőleg tárgyak kihelyezésével tudjuk megoldani .
Érdemes jól láthatóan kiírni a lefoglalt helyszínre elhelyezett papírlapon, hogy költöztetés 
részére történt a helyfoglalás.

Amennyiben társasházban lakik, értesítse szomszédjait, illetve a közös képviselőt a költözésről, rakodásról, mert esetleg némi kellemetlenséggel járhat. Célszerű a hirdetőtáblán tájékoztatni lakótársait a pontos időpontról.
A költöztetés megkezdése előtt mindenképpen foglaljon helyet a teherautónak, hogy minél közelebbről lehessen a rakodást végezni. Különben hosszabb ideig tart a költöztetés, így persze drágább is.
A lift használatáról értesítse lakótársait, mivel a költözés ideje alatt gyakrabban lehet foglalt.

 

   

SZÁLLÍTÁS:
A bútorok épségét, állapotát a szállítás előtt, illetve a szállítás végén az egyik munkatársunkkal együtt ellenőrizze. Személyes dolgok meglétét a lepakolás végén szintén ellenőrizze . A tehergépkocsi rakfelületét, és a fülkéjét munkatársunkkal együtt tekintse át. /Garanciavállalás feltétele/  Elektromos és egyéb készülékekben a szállítás folyamán természetesen fellépő rezonancia által okozott károkért felelősséget nem vállalunk. Csak a mi hibánkból történő, fizikai behatás által okozott, látható sérülésekre tudunk garanciát vállalni.  Felelősséget csak a költöztetés megkezdésétől az Ön és kollégáink által közösen végzett szemrevételezés, ellenőrzés elvégzéséig tudunk vállalni. Későbbi reklamációt nem áll módunkban elfogadni. •  A költöztetés egyik legsarkalatosabb pontja a gépkocsin történő elpakolás, hiszen a sérülések valószínűsége itt a legnagyobb. Így a felpakoláskor a "pakkert" ritkábban látja a lakásában, hiszen ő a legtöbb idejét a gépkocsi platóján a bútorok, csomagok szakszerű elhelyezésével tölti. Természetesen, ahogy ezt elvégezte, aktívan folytatja a lehordást. •  Egy tehergépkocsi haladási sebessége, és manőverező képessége, a városban lévő rossz minőségű utakon, bútorokkal rakottan sokkal lassabb, mint egy személygépkocsié. Így ha megoldható, akkor személygépkocsival kísérje költöztető autónkat, hogy annak folyamatos haladásáról megbizonyosodjon. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor a tehergépkocsi fülkéjében utazhat önöktől egy fő.

Ha teheti, tegye szabaddá a szállítás útvonalát: távolítsa el az útból a virágokat, a szőnyegeket és egyéb holmikat. A munka kezdetén szabaddá tesszük az utat, az ajtókat kitámasztjuk, leszereljük, ha szükséges (Mielőtt elhagyjuk a házat természetesen mindent, visszaállítunk)
A lakásban/házban - ha lehet -, ne legyenek felesleges személyek (gyerekek, szomszédok, háziállatok), mert akadályozhatják, lassíthatják a munkánkat, vagy balesetet okozhatnak. 
A biztonságos szállítás és a jobb helykihasználás érdekében meghatározott sorrendben ürítjük ki a lakást, ettől különleges esetekben eltérhetünk (általában a nagyobb bútorokkal kezdünk).
Mindig a tehernek megfelelő csomagoló eszközt (dobozt, zsákot, vagy táskát) használjon. A csomagokat zárja le: a dobozokat ragassza le, a zsákokat kösse össze, a táskákat csukja be!

     

CSOMAGOLÁS :
- A zsákok és dobozok bírják el azt, amit bele kíván tenni! A reklámszatyrok költözésre nem alkalmasak.
- Kérjük, írja rá, ha törékeny vagy sérülékeny a csomag tartalma!
- Üveget, porcelánt vagy más sérülékeny tárgyakat tartalmazó dobozokat bélelje újságpapírral, ezeket ne tegye zsákba, szatyorba!
- A könnyű tárgyakat nagy dobozba vagy zsákba, míg a kisméretű és nehéz tárgyakat ( pl. könyvek, tányérok ) kisméretű dobozba tegye!
- A gyárilag lapraszerelt bútorokat lapraszerelve kell szállítani. A nem lapraszerelt bútorokat mi készítjük fel szállításra.
- A háztartási gépeket ( számítógép, mikró, tv, hűtő, ) általában nem kell csomagolni.
- Költöző papírdobozokat csak előzetes megrendelés alapján áll módunkban kiszállítani.
- Külön kívánságára a csomagolást elvégezzük Ön helyett.

ELSZÁMOLÁS: 
Ha bárminemű problémája, gondja akadna a költöztetés során, esetleg az rakodóink munkájával, hozzáállásával kapcsolatban, kérjük, azonnal hívja a diszpécsereinket, hogy orvosolni tudjuk a felmerült problémákat: +3630/ 871 05 73 
A munka elvégzése után megrendelőinknek lehetősége van egy „Értékelési kérdőív" kitöltésével jellemezni munkánkat, Ezzel tud bennünket segíteni abban, hogy egy későbbi költözésed során - amikor remélhetőleg ismét cégünket választja - még magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, s a már ismert, régi arcokat üdvözölhesse. 

Reméljük e pár tanáccsal segítségére lehetünk. Sok örömet kívánunk új otthonában!

 

Költöztetés Budapesten? Bízza ránk!

költöztetés BudapestenHa szóba kerül a költöztetés Budapesten, akkor sokan barátaikat, vagy családjukat kérik meg arra, hogy segítsenek benne. Ez azonban nem mindig célravezető megoldás.

Egy albérlet költöztetése is lehet hatalmas feladat, még abban az esetben is, ha csak egy diákról van szó, akinek viszonylag kevés a holmija, és nincs bútora. Ez utóbbi esetben egy személyautó is képes lehet megoldani a költöztetést, ám elég egy kicsit több ruha, személyes tárgy és esetleg egy bútordarab, máris lehetetlenné válik a művelet, arról nem is beszélve, amikor egy lakás komplett berendezését kell egyik helyről a másikra szállítani, lehetőleg sérülés- és zökkenőmentesen.

Cégünk vállalja a költöztetést Budapesten és annak vonzáskörzetében, így, ha Önnek is szüksége lenne megbízható, gondos és nem utolsó sorban kedvező árú költöztetési szolgáltatásra, válasszon bennünket! Gyorsan és biztonságban szállítjuk holmiját az új otthonába, sőt, amennyiben igényli, a csomagolást is elvégezzük Ön helyett.

Ha költöztetés Budapesten, akkor mi vagyunk a legjobb választás! Hívjon bennünket elérhetőségeinken!

Költöztetés Budapesten: a család, barátok helyett bízza profikra a feladatot! 

költöztetés BudapestenHa költözésről van szó, sokan ehhez a családjuktól, barátaiktól kérnek segítséget, azonban az esetek jelentős részében ez nem igazán jó döntés. A zökkenőmentes, sikeres pakoláshoz és szállításhoz mindenképp tágas rakodóterű járműre, professzionális felszerelésre és nem utolsó sorban tapasztaltra is szükség van. Mindez inkább profi szakembereknek áll a rendelkezésükre. Amennyiben Ön a fővárosban kérne segítséget a pakoláshoz és szállításhoz, bízza ránk a költöztetését Budapesten!

Budapesten költöztetéssel kapcsolatban a maximumot nyújtjuk: legjobb tudásunk szerint segítjük ügyfeleinket, hogy a pakolás és szállítás valóban stresszmentes legyen. A szakmai rátermettség mellett azért is érdemes bennünket választania, mert mi rövid időn belül a rendelkezésére tudunk állni. Egy ismerős vagy családtag a mindennapi teendői miatt esélyes, hogy csak hetekkel később érne rá, emiatt pedig óriási csúszásokkal kellene számolni.

Válasszon bennünket Budapesten költöztetéséhez, és gondoskodunk arról, hogy ne csússzon ki a határidőkből! Ha felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeinken!

Elkötelezettségünk:
 
Honlaptérkép:
Elérhetőségek:
 

Butor Tefu Bt.
HUNGARY - 1044, Budapest, Hárfa u. 9. fszt. 3.
Tel. +36 30 990 4787
e-mail: butortefu@gmail.com

Impresszum és tárhelyszolgáltató adatok

Telefon:+3630 / 990-4787
E-mail:butortefu@gmail.com
Elérhetőségek